Wandelen rond Driemond - +

Op zondag 11 mei is er een voorjaarswandeling vanuit het dorp Driemond, georganiseerd door Sportief Driemond. Het wordt een leuke ontdekkingstocht in de omgeving met het Diemerbos op de route. Er kan worden gelopen in twee afstanden van 5 km en 7,5 km. Startpunt is de sportaccommodatie MatchZO.

Wandelaars zijn welkom vanaf 13.00u en krijgen een kopje koffie of thee aangeboden. De begeleide wandeling begint om 14.00u. Zij die graag zelfstandig de wandeling willen doen krijgen een routekaart. Na de wandeling biedt MatchZO de wandelaars een hartige versterking aan. En heeft u de tijd om rustig met elkaar na te praten.

Sportief Driemond gaat samen met Monique Jansma van Wandelsportcentrum de Verbinding meer wandelactiviteiten rondom Driemond ontwikkelen. Deze zijn met name bedoeld voor iedereen in Driemond en de directe omgeving die graag wat vaker zouden willen wandelen. Monique zal hier op 11 mei wat meer over vertellen.

Fotowedstrijd
Niets is leuker en lastiger dan verrassende foto’s maken van een bekende omgeving. Sportief Driemond daagt iedereen uit om daarom mee te doen aan deze fotowedstrijd. Een jury bestaande uit de plaatselijke fotograaf Cor Kok gaat op zoek naar de meest verrassende foto. Voorwaarde is dat de foto tijdens de wandeling

Tijd: Ontvangst vanaf 13.00 uur, start om 14.00 uur

Locatie: MatchZO Driemond, Stammerlandweg 10  1109 BR  Driemond
0294 – 48 31 56, e-Mail: Matchzo@live.nl

Ontvangst: Koffie/thee en iets hartigs na de wandeling

Wandeling : Zelfstandig of met begeleiding

Deelname: Gratis

Route: 5 km en 7,5 km

 


Reactiesmogelijkheid gesloten.

Kantershof en zo © 2019. Alle rechten voorbehouden.

Powered by WordPress. Theme by BIGThemes.

Back to TOP