Vier dagen baantjes trekken - +

ZWEM4DAAGSE IN BIJLMERBAD. In de voorjaarsvakantie organiseert de Koninklijke Amsterdamsche Zwemclub 1870 traditiegetrouw   een Zwem4daagse.  Iedereen met een zwemdiploma mag meedoen, of je nu 5 jaar bent of 75.
Op maandag 20, woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 februari kun je verschillende afstanden zwemmen in het Bijlmer Sportcentrum aan het Anton de Komplein 157. De minimale afstand is 250 meter per dag, dat zijn 10 baantjes. Eigenlijk mag je zover zwemmen als je wilt.  Het leuke van de Zwem4daagse van Zuidoost is dat die extra meters ook allemaal worden genoteerd. Aan het eind van de week kun je dan precies zien hoeveel meter je hebt gezwommen. Na afloop is er voor iedere deelnemer die de Zwem4daagse heeft volbracht een medaille, een oorkonde en iets lekkers.

Records

Terry Topsvoort zwom vorig jaar in totaal maar liefst 225 banen, dat is omgerekend zo’n 1400 meter per dag! KonAZ-lid Filipe Goncalvez gaat proberen dit jaar dat record te verbeteren.

Kosten,  tijden, inschrijven
Vanaf 18:45 tot 20:15 kan er worden gezwommen. Deelnemers kunnen zich vanaf 18:30 melden in de hal van het zwembad. Inschrijvingen en betalingen kunnen vooraf via de speciale website van de KNZB. Daar kunt u ook direct uw stempelkaart uitprinten. Meldt u snel aan want er is maar plaats voor 125 deelnemers. Kosten voor deelname zijn 8,50. Kinderen betalen 7,50.
Inschrijven kan vanaf nu via konaz1870.nl.

 


Reactiesmogelijkheid gesloten.

Kantershof en zo © 2019. Alle rechten voorbehouden.

Powered by WordPress. Theme by BIGThemes.

Back to TOP