Route Gaasperplasrun door nieuwe Gaasperdammertunnel - +

De 24ste Gaasperplasrun op zondag 10 juni 2018 gaat dit jaar door de Gaasperdammertunnel. Naast de normale routes kunnen de hardlopers een unieke route van 13,6 kilometer kiezen die door de nieuwe tunnel in de A9 voert. De tunnel is van binnen helemaal af: met glad asfalt, afgezet met energiezuinige, heldere ledverlichting. De extra tunnelroute is mogelijk door samenwerking tussen de bouwers van de tunnel: Ixas en Rijkswaterstaat, en AV Feniks – de organisator van de Gaasperplasrun.

Gaasperplasrun zondag 10 juni 2018

De Gaasperplasrun is een begrip in Amsterdam Zuidoost en bij een groeiende groep recreatieve hardlopers. Elk jaar doen meer lopers mee, dit jaar verwacht de organisatie zo’n 1000 inschrijvingen.

Uiteraard kan, naast de tunnelloop, ook voor de ‘normale’ afstand van 5 en 10 kilometer gekozen worden. Routes die niet door de tunnel voeren, maar wel door het prachtige Nelson Mandelapark en langs de Gaasperplas. Voor de kinderen zijn er rondjes van 1 of 2 km. Alle informatie over afstanden, faciliteiten en starttijden zijn te vinden op www.gaasperplasrun.nl


Reactiesmogelijkheid gesloten.

Kantershof en zo © 2019. Alle rechten voorbehouden.

Powered by WordPress. Theme by BIGThemes.

Back to TOP