Roadshow bewegen met Erik Scherder - +

Bewegen is belangrijk om gezond te blijven, zeker voor kinderen en jongeren. Hoe zorgen we er samen voor dat de jeugd in de K-buurt (stadsdeel Zuidoost) genoeg beweegt? Kom woensdag op 13 december naar de Roadshow ‘Bewegen in de K-buurt’ en kijk hoe uw organisatie het verschil kan maken!
Professor Erik Scherder, bekend van ‘De Wereld Draait Door’, legt op 13 december uit wat het belang is van bewegen voor het brein. Onder leiding van Johan Wakkie, oud-voorzitter van het Jeugdsportfonds, kijkt u met diverse partijen zoals maatschappelijke organisaties, actieve buurtbewoners, sportaanbieders en scholen naar de kansen en mogelijkheden in de buurt.

Hoeveel (of weinig) bewegen kinderen en jongeren eigenlijk, waarom beweegt de jeugd tegenwoordig steeds minder, welke rol hebben de ouders, wat heeft uw organisatie nodig om kinderen en jongeren in beweging te krijgen, wat kan uw organisatie zelf bijdragen?

Volop inspiratie
De ochtend biedt volop inspiratie om met nog meer energie aan de slag te gaan voor een actieve jeugd in de K-buurt.

Meer informatie over aanmelden en op de hoogte blijven.

Wanneer: woensdagochtend 13 december (van 9:00 tot 13:00 uur, incl. lunch)
Waar: EBG-kerk Wi Eegi Kerki, Kortvoort 73, 1104 NA Amsterdam-Zuidoost
Programma: een inspirerend gastcollege door prof. Erik Scherder; meepraten aan thema-tafels over o.a. ouderbetrokkenheid, bewegen in de klas, inactiviteit door armoede, inrichting van de openbare ruimte; een plenaire afsluiting en een gezamenlijke lunch.
Bekijk hier een korte film (ongeveer 9 minuten) over de Roadshows Bewegen in Amsterdam Noord en Nieuw-West, om een beeld te krijgen wat u op 13 december kunt verwachten
Meer informatie: pappot@amsterdam.nl


Reactiesmogelijkheid gesloten.

Kantershof en zo © 2018. Alle rechten voorbehouden.

Powered by WordPress. Theme by BIGThemes.

Back to TOP