Plannen voor bruis in de wijk - +

Na de succesvolle Burendag in 2018 en de Winter-BBQ vorige maand is de activiteitenwerkgroep van de Bewonersbelangenvereniging Kantershof druk bezig met nieuwe plannen. In september staat deelname aan de volgende Burendag gepland. En volgend jaar wil Kantershof voor de eerste keer meedoen met de Vrijheidsmaaltijd 2020.

De Vrijheidsmaaltijd is een initiatief van het Amsterdams 4 en 5 mei Comité in opdracht van de gemeente Amsterdam. Het is zowel een intiem programma als monumentaal: op 5 mei samen eten in je huiskamer, op straat, in het museum of restaurant – met een groot of klein programma over een speciaal thema. Elke maaltijd is anders, maar de kern van de maaltijd is altijd: verbinding, mensen samen brengen en met elkaar het gesprek aangaan.
Elk jaar biedt de gemeente Amsterdam een speciaal jaarthema ter inspiratie. Dit jaar is dat thema ‘Familie Amsterdam’. Maar de Vrijheidsmaaltijd kan ook gaan over de (oorlogs-)geschiedenis van jouw buurt of organisatie of de thema’s van 5 mei, zoals zoals vrijheid, tolerantie, democratie of verzet.

Heeft u ideeën voor een vrijheidsmaaltijd voor onze wijk of wilt u gewoon meehelpen met de organisatie, neem dan contact op met Marion Schruyer marionschruyer@outlook.com of Marina Barink cmbarink@gmail.com, dit kan het hele jaar door. Bedankt vast! Foto: BBQ in maart 2019.


Reactiesmogelijkheid gesloten.

Kantershof en zo © 2019. Alle rechten voorbehouden.

Powered by WordPress. Theme by BIGThemes.

Back to TOP