Paasfeest op kinderboerderij de Bijlmerweide - +

Op zondag 21 april, eerste paasdag viert kinderboerderij de Bijlmerweide haar paasfeest van 12.00 tot 16.00 uur. De paashazen hebben het druk dit jaar en hebben al hun eieren verstopt. Voor jou hebben ze een aanwijzing achtergelaten zodat je de eieren met Pasen kunt vinden. Dat wordt goed kijken en zoeken!

Dat veel eieren ronddelen en verstoppen soms lastig is, merk je tijdens het haasje hopparcours. Daarna even de rust goed bewaren bij het knutselen en dan door naar het ballenfestijn. Rol met de ballen tegen de paashaaskegels, gooi er de voorjaarsafbeeldingen mee om en vang ze uit de lucht bij de ballenfontein! Ook ga je opzoek naar de wortels tussen het stro en verwen je de paashaas met een lekker hapje. Dat je kan speuren, heb je dan al bewezen… er ligt één nieuwe opdracht voor je klaar, los jij de speurtocht op voor een lekker glaasje ranja?
Met een deelnamekaart van € 5,00 die op eerste paasdag verkrijgbaar is, kun je aan de bovenstaande activiteiten deelnemen. Daarnaast zullen er pannenkoeken worden verkocht en zijn er leuke prijzen te winnen bij de loterij. De opbrengst kan de kinderboerderij goed gebruiken voor het opknappen van de dierverblijven.


Reactiesmogelijkheid gesloten.

Kantershof en zo © 2019. Alle rechten voorbehouden.

Powered by WordPress. Theme by BIGThemes.

Back to TOP