Opschoondag en winterBBQ in Kantershof - +

Op zaterdag 23 maart doet Kantershof mee aan de nationale Opschoondag. In veel wijken en plaatsen in het land halen bewoners de bezem door de buurt. Maar er wordt niet alleen gewerkt: Later in de middag is er een geweldige burenmaaltijd: een afscheid van de winter-BBQ!

Opschonen: van 12:00 – 14:00 uur. Onder begeleiding van een echte ‘flierefluiter‘ worden bewoners uit hun huizen gelokt om te komen kijken, of: een handje te helpen!

Startpunt is de kant van de Bijlmerweide bij vogelopvang De Toevlucht. We gaan het fietspad en de weg door Kantershof schoonmaken. Zijn we met velen, dan gaan er ook enkele mensen aan de kant van het fietspad starten bij de A9 en werken we zo naar elkaar toe. Voor prikmateriaal zorgt het stadsdeel en wordt ter plaatse uitgedeeld.

(Afscheid van de) WINTER-BBQ. Tijd: van 16:00 tot 20:00 uur.

Plaats: schoolplein Samenspel

Thema: Moving & Connecting

Dance Connects zal een dansles verzorgen om ons in de stemming te brengen en warm te houden. En natuurlijk komt er muzikale ondersteuning!

Een geweldige lokale kok is gevraagd om de BBQ te verzorgen en Jeannette Eleonora van Koornhorst regelt de toetjes.

Sprekers: Bas Kooiman over het project Van het gas af; Rob Alberts (wormenhotel); Richardo Burnet (Stichting Aan de knoppen).

Dit evenement is mogelijk gemaakt door het stadsdeel Zuidoost, waarvoor dank. 

Ouderen die geen vervoer hebben kunnen zich kunnen melden bij 06 27 30 91 47,  dan wordt er gezorgd voor vervoer.  Wellicht dat bewoners mensen kennen die alleen wonen die geholpen moeten worden met vervoer?

Het organisatiegroepje, dat valt onder de Bewonersbelangenvereniging Kantershof, zoekt nog enkele mensen voor de voorbereiding van het feestterrein. Neem contact op met Marina: 06 27 30 91 47,  

Foto: de succesvolle Burendag op 22 september 2018.


Reactiesmogelijkheid gesloten.

Kantershof en zo © 2019. Alle rechten voorbehouden.

Powered by WordPress. Theme by BIGThemes.

Back to TOP