Ondersteuning van de mantelzorg bij dementie - +

Op donderdag 4 april van 19:00 – 21:30 uur is er in het Evean Henriëtte Roland Holsthuis het Alzheimer trefpunt over ‘Ondersteuning van de mantelzorg bij dementie’.  Wieke Hengeveld is coördinator bij Markant en zal iets vertellen over mantelzorgondersteuning en wat Markant biedt voor naasten die zorgen voor iemand met dementie.

Markant is het centrum voor mantelzorg in Amsterdam en Diemen. Wieke coördineert vrijwilligers die worden ingezet in mantelzorgsituaties om de naasten te ontlasten, zij werkt voornamelijk in Zuidoost.

Welke vormen van mantelzorgondersteuning zijn er? Wanneer ben je mantelzorger? Waar kun je aankloppen voor hulp? Hoe zorg je dat je de zorg volhoudt? Allemaal vragen die worden besproken en toegelicht, waarbij er ook ruimte is voor vragen vanuit het publiek. Samen met de gasten hoopt Wieke er een informatieve én gezellige avond van te maken.

Adres: Kortvoort 100, Het alzheimer trefpunt verbindt iedereen die te maken heeft met dementie en vindt elke eerste donderdag van de maand plaats in Evean Henriette Roland Holst.


Reactiesmogelijkheid gesloten.

Kantershof en zo © 2019. Alle rechten voorbehouden.

Powered by WordPress. Theme by BIGThemes.

Back to TOP