Kantershofenzo.nl wordt… - +

Alweer acht jaar geleden is de website Kantershofenzo.nl site opgericht door enkele enthousiaste wijkbewoners die een soort digitaal buurthuis wilden beginnen. Inmiddels heeft de site een groot, trouw en breed publiek opgebouwd: veel breder dan de wijk alleen! Daarom is het tijd voor een volgende stap die het bereik en de naam beter op elkaar afstemt.

Een nieuwe naam dus! En wel: 1104enzo.nl. Waarom deze naam? Omdat dit de cijfers van de postcode zijn (1104) van het gebied in Zuidoost waar de redactie zit en de meesten van onze bezoekers wonen. Bovendien wordt de postcode in de Bijlmer vaak gebruikt om te zeggen uit welk deel van de Bims je komt. En natuurlijk enzo (en ZuidOost) omdat we er voor iedereen in dit bruisende stadsdeel in Amsterdam zijn! Bezoekers van de ‘oude’ site worden automatisch doorgeleid naar de nieuwe. Alle berichten van de oude site blijven in het archief bewaard. De site 1104enzo is begonnen (en momenteel nog in gebruik) als platform voor de K-buurt als ontwikkelbuurt.

Binnenkort meer!


2 reacties op “Kantershofenzo.nl wordt…”

  1. Danny Soetens schreef:

    Ten eerste alle waardering voor al jullie inzet de afgelopen jaren bij het maken van de website. Heeft mede bijgedragen tot het bindend karakter van Kantershof. Jammer dan ook dat de oude naam verlaten wordt. Maar dat is uiteraard mijn persoonlijke mening.

  2. Fernando schreef:

    Vind het erg jammer dat de naam Kantershof er uit gaat, 1104 zegt en doet me niet veel, juist de naam Kantershof verbind de dit deel van zuid Oost.

Kantershof en zo © 2019. Alle rechten voorbehouden.

Powered by WordPress. Theme by BIGThemes.

Back to TOP