K-zone sports wil sport K-buurt stimuleren - +

Op 17 april is er een netwerkbijeenkomst voor sportaanbieders in Bijlmer-Oost. Doel van deze bijeenkomst is onderlinge samenwerking te versterken en daardoor te investeren in de sportinfrastructuur in Bijlmer-Oost. Bewegen en een gezonde levensstijl zijn van eminent belang. In Bijlmer-Oost gebeurt dat nog te weinig. Dat moet en kàn veranderen. Wij – de stichting K-zone sports – willen daar met steun van het stadsdeel een bijdrage aan leveren.

De stichting is voortgekomen uit een bewonersinitiatief dat er mede voor heeft gezorgd dat indertijd bij het metrostation Kraaiennest een prachtige atletiekbaan en overige voorzieningen in de openbare ruimte zijn gerealiseerd. Maar die helaas de afgelopen jaren onvoldoende gebruikt worden. Het afgelopen jaar is de stichting nieuw leven ingeblazen. Wij willen het komend jaar de stichting verder uitbouwen tot een wijksportvereniging. Enerzijds door het aanbod van eigen activiteiten uit te breiden. Anderzijds door als platform te functioneren voor zelfstandige sportaanbieders die hun bereik via onze stichting kunnen vergroten.

Daarvoor organiseren wij deze netwerkbijeenkomst voor sportaanbieders in Bijlmer-Oost. Zowel voor vertegenwoordigers van sportverenigingen als ZZP’ers die zelfstandig sport aanbieden en alles wat daar tussen zit. Datum: 17 april, tijd: 19.00 – 21.30. 19.30 programma waaronder presentaties wijksportvereniging; 21.00- 21.30: netwerkborrel plaats: ontmoetingsruimte Oranjehorst van sportschool Koryo, Egoli 9, 1103AC Wij organiseren de bijeenkomst in samenwerking met het stadsdeel. Het stadsdeel zet op alle fronten in om meer bewegen en sportbeoefening te stimuleren.

Als u zich als sportaanbieder op deze avond wilt presenteren aan andere sportaanbieders kunt u met ondergetekende contact opnemen via jaapruijgers@hotmail.com


Reactiesmogelijkheid gesloten.

Kantershof en zo © 2019. Alle rechten voorbehouden.

Powered by WordPress. Theme by BIGThemes.

Back to TOP