K-buurt heeft Energiecommissaris 1104 - +

In december 2018 zijn tientallen energiecommissarissen van Amsterdam en omgeving benoemd. Ook 1104 heeft er één! Rob Alberts, bewoner van Kantershof, is benoemd. Platform 02025 streeft naar een schone stad in 2025, als Amsterdam 750 jaar bestaat. De energiecommissarissen spelen een grote rol in hun eigen buurten (postcodegebieden) in deze transformatie. Zij zijn aanjager van energieprojecten in hun buurten en creëren draagvlak.

Op de daken van de carports in Kantershof en Kelbergen ziet Rob graag zonnepanelen komen. Op dit moment is hij in gesprek met energiemaatschappijen en een leveranciers van zonnepanelen om dit project te realiseren. Maar natuurlijk is er nog veel meer te doen in de K-buurt. Simpele en goedkope ingrepen bij deuren en ramen om de tocht te verminderen is een van de mogelijkheden.

Het stadsdeel ondersteunt veel projecten. Daarom zijn alle energiecommissarissen nu ook in gesprek met het stadsdeelbestuur in Amsterdam-Zuidoost.

Rob staat open voor alle duurzame en energiezuinige initiatieven en wil graag met andere bewoners de mogelijkheden onderzoeken.

rob-alberts@hotmail.com

https://www.energiecommissie.nl/

 


Reactiesmogelijkheid gesloten.

Kantershof en zo © 2020. Alle rechten voorbehouden.

Powered by WordPress. Theme by BIGThemes.

Back to TOP