Fit for Free opent 10 september in de Kameleon - +

Op 10 september 2018 opent de landelijke fitnessketen een nieuwe club aan de Karspeldreef, direct naast metrostation Kraaiennest en in winkelcentrum de Kameleon. Met de komst van deze club heeft Fit For Free 10 clubs in Amsterdam en 91 in heel Nederland.

Deze zomer wordt Fit For Free Karspeldreef verbouwd en ingericht op basis van het vernieuwde Fit For Free clubdesign. De indeling van de club wordt dan ook overzichtelijk. Daarnaast bevat de club frisse, groene elementen en worden de toestellen met lekker veel tussenruimte opgezet. Het wordt een plek waar leden samenkomen en samen sporten in een gemoedelijke sfeer. Ook al opent deze club pas in september, inschrijven kan nu al. Degenen die er snel bij zijn, profiteren van een   speciale openingsactie.

Leden verbeteren hun conditie op de nieuwe cardiotoestellen met ingebouwde tv en doen aan krachttraining met de Plate Loaded-krachtlijn. De club krijgt een grote FunXtion-zone waar leden zelfstandig of in groepsverband functioneel kunnen trainen. In de ruime groepsleszaal kunnen leden deelnemen aan live groepslessen zoals BodyPump, Zumba en Pilates. Dit is altijd onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur. Na de training kunnen leden bijkomen en bijpraten in de gezellige social corner.

Over Fit For Free
Bij Fit For Free Amsterdam Karspeldreef kun je sporten vanaf €11,99 per maand.


Reactiesmogelijkheid gesloten.

Kantershof en zo © 2019. Alle rechten voorbehouden.

Powered by WordPress. Theme by BIGThemes.

Back to TOP