Dag van 1000 culturen - +

De Dag van 1000 Culturen op zaterdag 7 september is de aftrap van  het komende  sport- en culturele seizoen in Amsterdam Zuidoost. Op en bij het Anton de Komplein zijn de hele dag activiteiten die je gratis kunt bijwonen of aan mee kunt doen.

DvDC vOp het hoofdpodium wisselen de meest uiteenlopende dans- en muziekoptredens elkaar af en staan tientallen kramen waar zowel culturele organisaties als creatieve ondernemers zich aan het publiek voorstellen. In het ‘danspaleis’ en qua sport & spel is er van alles te doen.

In het Bijlmer Parktheater zijn theatervoorstellingen en vindt ook een editie van Bijlmer Jazz plaats. Het Centrum Beeldende Kunst Zuidoost opent een nieuwe tentoonstelling en is de gehele dag te bezoeken.

In deze 2013-editie staat de dans centraal. Onder het motto “De Dans van 1000 Culturen” wordt de danswedstrijd de “Bijlmer Battle” gehouden en vindt de finale plaats op het hoofdpodium op het Anton de Komplein.

Bekijk het hele programma.

De Dag van 1000 Culturen wordt georganiseerd door ZO! cultuur Zuidoost en Funtrax in opdracht van het stadsdeel Zuidoost.


Reactiesmogelijkheid gesloten.

Kantershof en zo © 2019. Alle rechten voorbehouden.

Powered by WordPress. Theme by BIGThemes.

Back to TOP