Bestuur vereniging Kantershof versterkt - +

Het bestuur van de Bewonersbelangenvereniging Kantershof is weer op sterkte. Marina Barink en Hansbart Broens zijn op de algemene ledenvergadering van 14 maart toegetreden tot het bestuur. Ze gaan de taken met de zittende bestuursleden Trees Hostmanshof en Wim Emmelkamp opnieuw verdelen. Omdat de laatste twee op termjn vanwege hun leeftijd uit het bestuur gaan, worden bewoners van Kantershof opgeroepen na te denken over een bestuursfunctie.

De nieuwe bestuursleden stelden zich kort voor: Hansbart heeft belangstelling voor technische zaken en bezit ICT-kennis. Hij woont 22 jaar in de wijk. Marina woont pas twee jaar hier, sinds haar pensionering. Ze zocht vrijwilligerswerk dichtbij huis, heeft secretariële ervaring en een eigen bedrijf gehad.

Marina heeft zich al op activiteiten in de wijk gestort en samen met anderen Burendag georganiseerd in september 2018. Op 23 maart is er Nationale opschoondag, zie hierover eerdere berichten op de site. Er zijn nog handjes nodig die dag! Aanmelden bij cmbarink@gmail.com

Foto: Marina (met fles, rechts ervan Hansbart.

Op de ledenvergadering gaven twee bewoners de stand van zaken van het gezamenlijke project Van het gas af met Geerdinkhof. Binnenkort  komt het NUON in elke type huis in Kantershof een schouw houden waarin gekeken wordt wat voor aanpassingen er nodig zijn bij een gasloos huis en wat dat zou kunnen kosten. Bewoners konden zich hiervoor aanmelden. U kunt zich opgeven voor de nieuwsbrief van het groepje door een mail te sturen aan: stadsverwarming.amsterdam@gmail.com

Na de vergadering gaf notaris Dennis Melgers (notariskantoor Spier&Hazenberg) een toelichting op zijn offerte voor leden van de vereniging voor het overstappen naar eeuwigdurende erfpacht. Op zaterdag 30 maart is er een erfpachtbijeenkomst, georganiseerd door de gemeente, speciaal voor de situatie in Kantershof (met carports). Deze zal worden gehouden in het Planetarium, Kromwjkdreef 11, in twee sessies: om 13 uur en om 15 uur.

Bewoners die lid willen worden van de vereniging (onder meer voor een korting op het notaristarief), of van het bestuur, kunnen een mail sturen aan belangenkantershof@gmail.com of bel 020-6901173. De vereniging is zowel voor kopers als huurders. Foto: De vergadering in basisschool Samenspel.


Reactiesmogelijkheid gesloten.

Kantershof en zo © 2020. Alle rechten voorbehouden.

Powered by WordPress. Theme by BIGThemes.

Back to TOP