ArenA MoveS tegen MS - +

ArenAbinnenkant400DE HELE ARENA KOMT IN BEWEGING op zaterdag 9 juli  tijdens het grootste sportevenement ooit in de strijd tegen multiple sclerose (MS): ArenA MoveS. Het thema van dit evenement is ‘Share Your Energy’: samen in beweging om MS de wereld uit te helpen. ArenA MoveS doet dit daarom niet alleen, ze hebben een indrukwekkende club van beïnvloeders, BN’ers en DJ’s aan zich weten te binden om dit evenement onvergetelijk te maken.
Verschillende BN’ers zijn deze dag teamcaptain van hun eigen team. Ze zijn zelfs al hun eigen team gestart en willen via social media zoveel mogelijk mensen met hun team mee te laten sporten. In elk team is plek voor 50 deelnemers.

ARENAMOVES_LOGO300Meedoen voor het goede doel? 
Via www.arenamoves.ms kun je kiezen aan welk (BN’er-)team je wilt deelnemen, of kun je deelnemen als individu of bedrijventeam. Kinderen tussen 10-16 jaar mogen zich alleen inschrijven voor de 700 treden en onder begeleiding van een volwassene. Kosten voor inschrijving van volwassenen zijn €20, voor kinderen is dit €7,50. Bezoekers betalen €7,50 voor een toegangskaartje.

Hoeveel treden neem je?
Er zijn 3 verschillende parcoursen waar de deelnemers zich voor kunnen inschrijven: 700 treden, 2.500 treden of The Ultimate Challenge: 5.000 treden. Daarnaast kan men op het veld deelnemen aan de ultieme zomer Bootcamp onder leiding van Jens Olde Kalter (oprichter Bootcamp Nederland, personal trainer en schrijver). De strijd aangaan tegen MS doe je niet alleen; dat dachten ook Niels van Buren (die onlangs de top van de Mount Everest beklom in zijn strijd tegen MS) en Boaz Spermon, allebei gediagnosticeerd met MS. Beide zijn met hun eigen stichting (resp. Mission Summit en Op de Been) al flink actief om MS de wereld uit te helpen. Genoeg redenen dus om de handen ineen te slaan met MoveS, op 9 juli doen zij elk mee met hun eigen team.

Om tijdens en na de parcourses of het bootcampen in beweging te blijven, heeft ArenA MoveS een line-up neergezet waar menig festival jaloers op kan zijn. Top DJ’s Joshua Walter,
Gregor Salto, Julian Jordan en Manuel & Geza nemen plaats achter de draaitafels. Ook 3 talenten van ‘Giels Talentenjacht’ (Giel Beelen) hebben een plek op het podium van ArenA MoveS weten te bemachtigen en Team Nicholas ‘Shaker’ Singer komt hun beste moves laten zien.

MoveS is een fondsenwervend initiatief en zet zich in voor een MS-vrije wereld. Om dit te bereiken is geld nodig om wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken naar de oorzaak en behandeling van de zenuwziekte Multiple Sclerose. Hiervoor (mede-) organiseert MoveS jaarlijks meerdere evenementen zoals Klimmen tegen MS, MS Hackathon en ArenA MoveS.


Reactiesmogelijkheid gesloten.

Kantershof en zo © 2020. Alle rechten voorbehouden.

Powered by WordPress. Theme by BIGThemes.

Back to TOP