Amsterdam Open Air op 1/2 juni - +

Op 1 en 2 juni vindt in het Gaasperpark/-plas weer het festival Amsterdam Open Air plaats. Dat betekent niet alleen (gratis) muziek voor de omgeving, maar ook omleidingen en wegafzettingen. Van 24 mei tot 7 juni is een groot deel van het park niet toegankelijk vanwege de op- en afbouw.

Bezoekers met de auto kunnen parkeren naast Boerderij Langerlust. Om te voorkomen dat mensen in de K-buurt gaan parkeren, worden de afslagen naar de Klieverinkweg en de Kemangiestraat afgesloten op beide dagen tussen 11 en 19 uur. Het festival duurt van 12 uur (zaterdag) en 13 uur (zondag) tot 23 uur. Ook zijn er soundchecks en wordt er op de camping overnacht, hier is een ‘nachtprogramma.’

Er zijn 25 (maal 2) buurttickets beschikbaar (vialoting), ga naar hiervoor naar deze site.

Geluidsoverlast? Bel 020-8510677 (AOA) of de gemeente (14020) of mail naar buurt@amsterdamopenair.nl

Dit jaar wil de organisatie met de opbrengsten van de donaties het Bijenhuisje in het Gaasperpark aanpakken. Dit is behoorlijk toe aan een opknapbeurt. Samen met vrijwilligers zal het wordt gerestaureerd en de bloementuin wordt heraangelegd. Ook wordt het parkeerterrein van Regardz gehuurd, dit geld is voor het Ronald McDonald huis.

Kijk voor het programma op de site van AOA.


Reactiesmogelijkheid gesloten.

Kantershof en zo © 2020. Alle rechten voorbehouden.

Powered by WordPress. Theme by BIGThemes.

Back to TOP